Keresés ebben a blogban

2012. 08. 31.

GODZILLA : A SOROZAT



Az animációs sorozat követte az amerikai Godzilla film felújítását 1998.-ban. A Dr. Nick Tatopoulos által vezetett kutatócsoport harcban áll számtalan életre kelt szörnnyel, és egyetlen támaszuk...

LIZ VAGYOK



A "Liz vagyok" című tini-sorozat első sorban a lányok figyelmét célozza meg: a történet a texasi Burleson nevű kisvárosban élő Liz Lee utolsó középiskolai évének kalandjairól szól. Liz igazi vagány, és különc tini, akinek egy esküdt ellensége van csak: a suli szőke bombázója, Cori Cooper. A vörös hajú főszereplőnek azonban nem egyedül kell megküzdenie a cicababákkal: négy hű barátja kitart mellette jóban-rosszban, és segíti főhősünket céljai megvalósításában.

2012. 08. 30.

SÖTÉT ZSARUK : A SOROZAT



A Sötét zsaruk rajzfilmsorozat az azonos című film alapján készült, és annak cselekményét folytatja, de némileg el is tér tőle néhány főbb dologban. A két központi figura a sorozatban is K és J ügynök, akik minden epizódban valamilyen módon elhárítják a Föld vagy a Sötét zsaruk főhadiszállása elleni Földön kívüli támadást. A sorozat jellemzője még a filmből átvett humor és a furcsábbnál furcsább kütyük, fegyverek és egyéb találmányok. 

ALADDIN



A szegény sorból származó Aladdin talál egy lámpást, amit ha megdörzsöl, egy (majd) minden kívánságát teljesítő dzsinn bukkan elő. Aladdin a legjobban a hercegnő szerelmét szeretné megszerezni, efféle varázslatra azonban nem képes a dzsinn (az emberi érzelmeket nem tudja befolyásolni) - a fiú így némi segítséggel ugyan, de végül is saját erejéből szerzi meg a lányt, akivel aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak. 

EGY KAPCSOLAT SZABÁLYAI



Ted Wass vígjátéksorozatában nyomon követhetjük egy kedves házaspár, egy friss jegyespár és egy elégedett agglegény egyedülálló barátságát, miként érvényesülnek a párkapcsolatok útvesztőjében.

BŰVÖLET



A több részes, igényes, humánus, a mai Olaszországot is érzékletesen tükröző, sok szálon futó sorozat központi szereplője egy rokonszenves fiatal doktornő, Barbara. Az ő szakmai és magánéleti problémáit kísérhetjük figyelemmel a történet fő vonulatában.

PÁRAN PÁRBAN



Amikor egy szerelmespár "összejön", sohasem maguk vannak, mindenki hozza magával a múltját. Nem kivétel ez alól Susan és Steve sem, az ő múltjuk azonban nem sötét árnyakkal teli - jó barátok és exek színesítik ragaszkodásukkal a bimbózó új kapcsolatot. Patrick, az elbűvölő külsejű expasi, Jane, aki csak akkor fogadja el egy kapcsolat végét, ha ő mondhatja ki a végső szót, Sally, a gyerekkori barátnő és Jeff, az egyéjszakás kapcsolat mindent megtesznek, hogy "megzavarják" a párocskát. A nagy kérdés: ki kiben találja meg az igazit ebben a kavarodásban.

XENA



Xena, a harcos hercegnő hazatér a szülőfalujába, Amphipolis-ba, ahol nem vár nagy fogadtatást, hiszen egykor kitagadták őt. Az a bűne, hogy sereget toborzott a falusiakból a könyörtelen Cortese ellen, aki végül lerombolta Amphipolis-t. A falusiak nagy része, és Xena egyik testvére is meghalt a csatákban, ezért kellett elhagynia a szülőfaluját. Útközben megment egy csapat falusit és Gabrielle-t a hadúr, Draco embereitől. Ekkor kezdődik egy új barátság története...

A NARANCSVIDÉK



A Dél-Kaliforniai tengerparton található Newportban minden a pénz és a szépség körül forog. Amikor azonban a Cohen család befogadja és esélyt ad a zűrös jövevénynek, Ryan Atwood-nak, a környék nyugalma teljesen felborul. Ryan alaposan felkavarja az állóvizet, alighogy megérkezik, máris szerelmi háromszögek és generációs ellentétek alakulnak ki.

2012. 08. 29.

A VÁNDORCIRKUSZ



A történet az 1930-as évek Amerikájában játszódik Oklahomában. Egy utazó mutatványos cirkusz életét követhetjük nyomon, Amerika egyik nehéz történelmi korszakában, a Nagy Gazdasági Válság korában a népiesen Dust Bowl-nak (kb. Homokos-medence) elnevezett sivatagosodó környéken.  A cirkuszban olyan titokzatos látnivalók vannak, amik a kor emberét elkápráztatták és átverték: sziámi ikrek, tisztánlátó asszony és kómában fekvő médium, kártyavető, jövendőmondó és gyógyító, artisták... A sorozat két fő szereplője testesíti meg a bennünk lakozó jó és rossz tulajdonságokat: egy 18 éves, természetfeletti képességekkel megáldott fiú, akit befogad a vándorcirkusz és egy karizmatikus, de nyugtalanító rádiós igehirdető. Együtt döbbennek rá furcsa képességeikre és lehetőségeikre: az élet sakkjátszmájában ők a Fény és a Sötétség kulcsfontosságú katonái és befolyásolni tudják a történéseket, de leginkább az embereket. Szövetségükről és sokak által rossz szemmel nézett küldetéstudatukról szól a történet lényege.

A MÚLTNÉLKÜLI EMBER


John Doe egy rejtélyes szigetről jött, mindent tud, amit csak tudni lehet, ám arra nem emlékszik, hogy ő ki lehet. Doe könnyedén eljut Seattle-be, ahol rendszeresen segít a rendőrségnek a legkülönfélébb ügyek megoldásában. Ám mindeközben gyötri a kérdés: az, hogy ki is ő valójában. Van családja vagy nincs? Hős vagy gazember? Mi rejlik a saját lelke legmélyén?

A SZERELEM NYILASA



Ebben a romantikus vígjátksorozatban Cupidót, a szerelem istenét, New Yorkba száműzik az Olümposzról, ahonnan csak akkor térhet vissza, ha összehoz 100 szerelmespárt, akik az igaz szerelmet keresik és nem azt a görcsöt, amit a magány ellen vetnek be sokan manapság.

ÁLOMGYÁRI FELESÉG



Molly Kagannek minden megadatott az élettől, amelyre egy nő vágyhat. Gazdagságban és boldogságban élnek producer férjével és gyönyörű lányukkal Hollywoodban. A legjobb éttermekbe járnak, a legelitebb körökben forognak, egyszóval minden álomszerű körülötte. Ám egy nap, Molly váratlanul földre zuhan a fellegekből, amikor nem sokkal a 10. házassági évfordulójuk előtt a férje bejelenti, hogy válni akar. Molly ezért elhatározza, hogy összeszedi magát és új életet kezd, méghozzá Malibun.

HALÁLI HULLÁK



George, rendes nevén Georgia Lass (Ellen Muth) 18 éves lány, aki folyton morcos, semmi sem tetszik neki, mindennel elégedetlen. Első munkahelyén, az első nap ebédszünetében eltalálja a lezuhanó MIR űrállomás titánium WC-ülőkéje és meghal. Ám valójában mégsem hal meg, élőholttá, ahogy magukat nevezik, kaszássá válik. Legalábbis ezt mondja neki Rube (Mandy Patinkin), a pártfogója, aki szintén élőholt és a baleset után felkarolja a lányt. Miután George pár fontos leckét megtanult, a Happy Days-nél kap állást, annál az irodánál, amit a jókedélyű, mindig optimista és segítőkész Delores Herbig (Christine Willes) vezet.

WALLANDER


Henning Mankell svéd krimibestsellere nyomán készült, izgalmas detektívsorozatban Kenneth Branagh a svéd nyomozót, Kurt Wallandert alakítja. A Skandináv vidék nyugodt felszíne alatt lappangó bűnügyeket briliánsan feltáró Wallander érdekes személyiségével eredeti ízt visz a sorozat fordulatos történeteibe.

2012. 08. 27.

CHARLIE JADE



Charlie Jade magándetektívként keresi kenyerét a nem is olyan távoli jövőben, melyben a multinacionális vállalatok uralják a világot. A gyönyörű, halott fiatal lány személyazonosságának kiderítése közben Jade megmagyarázhatatlan dolgokkal találja magát szembe, olyanokkal, melyek emberi ésszel felfoghatatlanok. Jade titokzatos létesítményre bukkan a sivatagba. Egy hatalmas robbanás a saját világból egy párhuzamos univerzumba repíti. A magándetektív akaratán kívül egyre jobban belekeveredik a két univerzum közötti konfliktusba. Ám létezik egy harmadik is, amely békés külsővel álcázza erőszakosságát.

REJTÉLYEK VÁROSA



Russell Varon (Eddie Cibrian) a floridai Homestead kisváros parkőre. Két gyermeke Jesse (Evan Peters) és Rose (Ariel Gade) legtöbb idejüket anyjukkal, Dr. Mariel Underlayel (Kari Matchett) töltik, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban. Mariel már Tom Underlayel (William Fichner) seriff felesége akinek előző házasságából szintén van egy lánya, Kira (Alexis Dziena). Russel is újra házasodott, a helyi televízió riporternőjét, Larkin Groves (Lisa Sheridan) vette el aki Russell harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. Larkin bátyja, Dave (Tyler Labine) egy rendes, bár kissé bohókás figura. Őrült összeesküvés-elméleteket gyárt, amik pl. a természeti katasztrófák számának megnövekedését azzal magyarázzák, hogy azokat mesterségesen hozzák létre, egy magasabb szintű összeesküvés elfedése céljából. Miután Homestead egy hurrikán hatalmas pusztítása után szinte minden kapcsolatát elveszti a külvilággal, furcsa események következnek. Russell lánya a vihar közben különös fényeket lát az égen, a víz irányában. A vihar másnapján Marielt meztelenül találják egy tóban, de arra, hogy hogyan került oda és mi történt előző este nem emlékszik. Későbbiekben furcsa változások mennek benne végbe. Férje, Underlay sheriff karantént rendel el a város felett. Russell sejti, hogy valami nincs rendben, de a sógora magyarázatát földönkívüliek érkezéséről bolondságnak tartja (még) és nyomozásba kezd. Ennek során különböző furcsaságokra, például egy eszméletlen, furcsa vágási sérüléseket szenvedet tengerészeti búvárra, ill. egy félig elrohadt vízi hullára bukkan.

AZ EMLÉKMÁS 2070



Sorozat a film alapján, a történet 2070- ben játszódik, főhőse Hume társa halála után nyomozásba fog. A nyomozás során jut el a Rekall céghez, amely temporális vakációkra és mesterséges intelligenciákra specializálódott. Ez a technológia implantátumok formájában valósul meg, amely segítségével az androidok emberi memóriával és önmegvalósítással rendelkezhetnek. Ezek az implantátumok azonban kimerülhetnek és akkor ezek az emlékek és a tudat eltűnhet.

A HÍD



A HÍD (Bron/Broen, 2011) egy skandináv, drámai elemekkel tűzdelt krimisorozat a Dán Rádió és a Svéd Televízió közös gyártásában. A történetben egy rendőrségi nyomozást követhetünk végig, ami egy, a Svédországot Dániával összekötő hídon talált holttesttel kezdődik. Egy svéd politikusnő holttestére bukkannak az Øresund híd közepén, ami Koppenhágát köti össze Malmövel. Így mindkét ország rendőrei kénytelenek részt venni a nyomozásban, hiszen a holttest félbe van vágva és pontosan az országhatáron hagyták. A nyomozás után kiderül, hogy a holttest két része igazából két különböző ember maradványa. Az egyik rész egy dán prostituálthoz tartozott. Saga Norén, a svéd oldalról, és Martin Rohde a dán oldalról vezeti a nyomozást.

2012. 08. 25.

A PRÓFÉCIA



A sorozat története a franciaországi Avignon történelmi falai közé kalauzolja a nézőket. A gonosz és a jó erői most egy ókori prófécia miatt csapnak össze, amelyből annak tulajdonosa megtudhatja a jövőt és ezáltal óriási hatalom birtokosává válhat. A jövendölést az utolsó avignoni pápa szerezte meg titokban a Szentföldről, a Templomos lovagoktól. Majd halála előtt ismeretlen helyre rejtette a pápai palotában. Létezéséről csak az egyházfő közvetlen környezete tudhatott. Köztük volt az Esperanza család is, akik azóta a prófécia őrzőinek tekintik magukat. A harmadik évezred elején azonban egy új, minden eddiginél agresszívebb szervezet próbálja meg rátenni a kezét a fontos jövendölésekre, akiket a család legifjabb nő tagjának, Estellának, az avignoni régészeti múzeum igazgatóhelyettesének kellene megállítania.

ZORRO



1820. Kalifornia spanyol gyarmat. Don Diego de la Vega, egy gazdag földbirtokos fia apja hívására, egyetemi tanulmányait félbeszakítva három év után tér haza Spanyolországból. Nyomban szembesül a ténnyel, hogy a térség katonai parancsnoka, Monastario kapitány visszaél hatalmával és a földbirtokokat elkobozva a leggazdagabb ember akar lenni az államban. Első áldozata Nacho Torres, de Zorro kiszabadítja és a közeli misszióba küldi, Felipe atyához. A Zorro név azt jelenti: róka, nem csoda, hisz Don Diego mondása: "Ha nem bújhatsz bele az oroszlán bőrébe, bújj a rókáéba!"

A HÁLÓZAT CSAPDÁJÁBAN



Angela Bennett szoftverjavítóként és szabadúszó programozóként dolgozik különböző társaságoknak, melyek képviselőivel kizárólag az interneten keresztül tart közvetlen kapcsolatot. Angela élvezi az új technológia biztosította munkavállalói függetlenséget és szabadságot egészen addig, míg egy átlagos napon titokzatos csomagot kézbesítenek számára. A csomagban egy kézi számítógépet talál, amelyen keresztül egy Varázslónak nevezett titokzatos személlyel kerül rövid, de annál furcsább kapcsolatba. Ez az alig egy perces beszélgetés fenekestől felforgatja, addigi kényelmes és biztonságosnak vélt életét. Nem telik el egy óra és az FBI cellájának vendégszeretét kénytelen élvezni. Itt szembesül azzal, hogy valaki vagy valakik minden fellelhető adatát az összes létező rendszerben megváltoztatták. Régi személyiségét törölték, az új pedig tekintélyes bűnlajstrommal rendelkezik. Nincs bankszámlája, biztosítása, semmije, amely a világban való boldoguláshoz elengedhetetlen. Rájön, hogy szorult helyzetéből csak úgy képes szabadulni, és csak úgy tudja visszaszerezni elvesztett személyazonosságát, ha a végére jár a titoknak és megtalálja az összeesküvés irányítóit. Egyszerre lesz üldözött és üldöző, aki egyre több fejtörést okoz legelszántabb ellenfeleinek a titkos szervezet védelmezőinek számító pretóriánusoknak.

NŐK HÁBORÚJA



A Nők háborúja Yuribi tragikus története, aki azért álmodozik a sikerről, hogy szegénységben élő családját támogathassa. Álmai férfiját is szeretné végre megtalálni, bár még nem tudja, ki lenne az. Egy jövendőmondó azt jósolja Yuribi-nek, hogy élete férfijával egy nap pontban éjfélkor fog majd találkozni. A jóslat beteljesül, ám Yuribi-nak sokkal több bonyodalommal kell szembenéznie, mint amire számított. Egy éjszaka Walker, a fiatal zenész szemet vet rá, ám egy pillanattal később feltűnik a színen Juan Diego, aki szintén rabul ejti Yuribi szívét. A történet másik főszereplője Brigite, a vérbeli üzletasszony, akinek már nagyon elege van férjéből, Junior-ból, és húsz évnyi házasság után arra kéri, hogy tűnjön el az életéből. Nem is sejti, mi vár majd rá a válás utáni első napon. A Nők háborúja Carolia történetét is elmeséli, aki az anorexiával küzd. De nemcsak az ő történetük ez, hanem még számtalan nőé, akiknek meg kell vívniuk a saját harcukat az életben.
Mindenkihez szól ez a történet, akik azért harcolnak az életben, hogy megtalálják boldogságukat, és az igaz szerelmet.

2012. 08. 24.

DOKTOR DONOR



Egy pittsburghi kórházban, mely szervátültetésekre specializálódott, minden egyes nap új és gyakran érzelmileg kimerítő kihívás elé állítja a híres Dr. Andy Yablonski (Alex O'Loughlin) vezette szakértőcsapatot. Csak egy különleges orvos képes megbirkózni a feladattal, hogy ne csupán a nagy szükségben lévő betegekkel, hanem barátaikkal és családjaikkal is foglalkozzon. Az amerikai drámasorozat szervsebészek egy kiemelkedő csapatának bonyolult, de gyakran sokat adó világába enged bepillantást.

A LÁTHATATLAN EMBER



A sorozat főhőse Darien Fawkes - akit Vincent Ventresca alakít - piti kis tolvaj hírében áll. Miután egy lopáson rajtakapják, kénytelen bevállalni egy titkos megbizatást a kormány kérésére, az új program: láthatatlanság kísérletezése. A kényszerítő erők hatására a férfit beépítik- mint titkos fegyvert - egy kissé lerobbant titkos ügynökség csapatába, ahol társa Hobbes (Paul Ben Victor) és Shannon Kenny által megformált "Keeper".

A SIMLIS ÉS A SZENDE




A férfi főszereplő - Bruce Willis remek humorával és szimpatikus lazaságával egy csapásra meghódította a női nézőket, a női bombázó Cybill Shepherd, az egykori modell, a Taxisofőr egyik főszereplője pedig a férfiak tekintetét szegezte a képernyőre. A remek humor, a két főszereplő kitűnő alakítása és a szellemes ötletek üdítő szórakozást nyújtanak. A népszerű, sikeres sorozat 1985 óta szinte minden jelentős tévésorozat díjat besöpört, mint pl. Emmy-díjat, valamint a Golden Globe-díjat.

2012. 08. 22.

RENDŐRAKADÉMIA


Egy törekvő újoncokból álló, kicsit nehezen kezelhető alakulat kezdi meg a kiképzést a világ legnépszerűbb rendőrképző intézményében, a Rendőrakadémián. Az újoncok vezetője, Rich Casey naponta összetűzésbe kerül a bosszúra éhes Ledbetter őrmesterrel, és az sem javít a helyzeten, hogy Casey újonctársai akaratlanul is besegítenek a rendőrség jó hírének csorbításában. A nagyra hivatott ifjú kadétok között van a bájos, de a nagyvárosi élettel nehezen barátkozó Annie Medford, Luke Cackley, a kissé nehéz felfogású izompacsirta, Alice Cervantes, a dögös motoros, és természetesen a fegyverimádó Tackleberry testvérek. A kissé szórakozott Hefilfinger parancsnok irányítása mellett a kadétok igyekeznek megbirkózni a kiképzés megpróbáltatásaival és Ledbetter spiclije, Lester Shane ármánykodásaival. Szerencséjükre a hangok fekete mágusa, Larvell Jones, aki ugyan már tiszt a jeles intézményben, még mindig örömét leli feljebbvalói zaklatásában.

CSALÁDI KÖTELÉKEK



A sorozat az elsők között volt a nyolcvanas években népszerűvé vált családi vígjátéksorozatok között, melynek számos rajongója akadt, többek között az akkori amerikai elnök, Ronald Reagen is. A helyzetpoénokkal tűzdelt történet a Keaton család mindennapjairól szól. A családfő, Steven és felesége, Elyse a hatvanas évek hippi nemzedékét képviselik. Négy gyermekük van: Alex, Mallory, Jennifer és Andrew.

HETEDIK ÉRZÉK



Toby Logan (Craig Olejnik) mentős-gyakornok nemcsak hallja, hanem látja is az emberek gondolatait. Toby Logan felbecsülhetetlen képességével olyan titkokhoz fér hozzá, amikhez senki sem. Különleges tehetségével a legtitokzatosabb bűntényeket is képes kideríteni. Hamarosan nélkülözhetetlen segítőjévé válik a rendőrségnek, különösen Charlie Marks (Lisa Marcos) nyomozónőnek.

A PÁLMÁK ÁRNYÉKA



A Hidden Palms főszereplője Johnny, egy tizenhat éves kamasz, akinek édesapja egy évvel korábban öngyilkos lett és ennek a fiú ráadásul tanúja volt. A gondtalanság után zűrös szakasz következik az életében, még az elvonót is megjárja. Jelenleg a napfényes és gazdag Palm Springsben él édesanyjával és nevelőapjával, ahol rájön, hogy az idilli környezetben, a gondtalannak tűnő szomszédok életében sötét titkok rejlenek. Persze a gyönyörű lányok és a szerelem sem hiányozhat, hogy teljes legyen a tini életérzés.

SZERELMEM, AFRIKA



Monica, a fiatal kardiológusnő férje halála után új életet akar kezdeni, ezért visszanyúl a kezdetekhez, és kislányával együtt visszaköltözik Afrikába, oda, ahol született. Ekkor tér vissza szülei farmjára Alex Brandt is, aki állását és rossz házasságát is felszámolta Németországban. Walter, Alex apja szívinfarktust kap, és a klinikán Monica látja el a beteget. Így ismerkedik össze Alex és Monica, és a két magányos ember között egyre erősebb vonzalom alakul ki. A hálás Brandt szülők meghívják farmjukra Monicát és kislányát Sarát, így Alexnek alkalma adódik bevallani érzelmeit. Monica úgy gondolja, még nem képes új kapcsolatra, ezért elutasítja a férfit. Alex megváltoztatja a terveit és úgy dönt: visszautazik Németországba... Szerelem, kalandok, Afrika csodás tájai és állatvilága teszik színessé, lebilincselővé ezt a romantikus kalandfilm sorozatot.

2012. 08. 21.

CHUNO



A Chuno (Slave Hunters)történelmi korszaka: a 2. Mandzsu invázió után, amikor Sohyeon koronaherceg visszatérve Csing-beli fogságából, egy misztikus betegségben meghal. Ezt a sorozatot a dögös zene és trendi képi megoldások jellemzik. Mindvégig feszes és izgalmas a történetvezetés, és egy percig sem unatkozunk. A hatása szinte odaragasztja a nézőt a székhez és nehéz szabadulni tőle. A történet a Joseon dinasztia korában játszódik, akkoriban a rabszolgák(Nobi) és rabszolga-vadászok(Chuno Ggun) körül forgott a világ. Rabszolgák azok lesznek akik valamilyen bűncselekményt követnek el, vagy csak egyszerűen szolgaságban születnek. Ez a dorama egy olyan rabszolga-vadászról szól, aki szökött rabszolgák után kutat. Ő nem más mint Lee Dae Gil. Egyik kiszemeltje akire vadászik Song Tae Ha, akit igazságtalanul büntetnek.
A Producer/Rendező, Kwak Junghwan megteremtette a sageuk történelem legszerethetőbb antihősét Lee Daegil (Jang Hyuk) alakjában. Ő nem azzal lopja be magát a szívünkbe, hogy csupa jót tesz az emberekkel. Kívűl áll a társadalmon, és 10 éve egyetlen álmot keret, amin kívül semmi más nem érdekli az életben. Ez az álom nem más, mint hogy megtalálja egykori szerelmét, a rabszolga Unnyeont (Lee Da Hae), akit a társadalmi különbségek miatt nem vehetett feleségül. A valaha nemesként élő Daegil, miután családja tönkremegy és egyre lejjebb süllyed, végül rabszolgavadász lesz. Feladatul kapja a rabszolga szökevény Song Taeha (Oh Ji Ho) elfogását, aki menekülése közben összeakad Unnyeonnal, és együtt menekülnek tovább. Megindul az egész Koreán átívelő üldözés, csodás tájakon, izgalmas kalandokkal, és közben a szerelmi szál is egyre bonyolultabbá válik. A tét nem más, minthogy Daegil végül elnyeri-e álmait, és kilép-e eddigi gyötrelmes életéből, vagy tovább süllyed a mocsárba? Ki tud-e lépni a sötétségből, melyben él, és övé lesz-e az életét napként beragyogó Unnyeon, aki bár egész életében hozzá tartozott, mégsem birtokolhatott sosem? 

2012. 08. 19.

AZ OSZTÁLY


Ethan meglepetés-partit szervez a menyasszonya számára, amelyre összehívja az egykori osztálytársait, akikkel húsz esztendeje nem találkozott. Az összejövetel azonban balul üt ki.

2012. 08. 18.

BÍR - LAK



Az Amerikában nagy sikerrel futott sorozatban három kislányt a nemrégiben megözvegyült apjuk mellett, a papa két legjobb barátja próbálja nevelni. Bob Saget játssza a három lány szerető apját, Danny Tannert, John Stamos alakítja nagybátyjukat, a rockzenész Jesse-t, David Coulier pedig a komikusi babérokra törő Joey bőrébe bújik, aki otthon talál a leghálásabb közönségre. A Tanner lányok megformálói Candace Cameron, Jodie Sweetin, valamint az Olsen ikrek, Mary-Kate és Ashley, akik megosztva "játsszák" a kilenc hónapos Michelle-t. 

A KLINIKA



Bemutatása idején nagy sikere volt a fekete-erdei klinika történetének és azóta is sokan várják a sorozat ismétlését. Sokan bizonyára ma is szívesen átélik a kórház belső életének, az ott dolgozó orvosoknak, nővéreknek - Brinkmann professzornak, Christa nővérnek, a jóképű Udonak - és a klinika betegeinek szívszorító, egyszer tragikus, máskor komikus mindennapjait. Ismét végigkísérhetjük sorsukat, szenvedéseiket, szerelmeiket, fájdalmaikat...

A BÁDOGEMBER



Doroty Gale, azaz DG már felnőtt nő, akinek az élete unalmas és szomorú. Pincérnőként dolgozik, miközben mellette iskolába is jár. Mielőtt azonban észrevenné, egyszer csak visszatér OZ-ba (azaz a Külső Zónába) és Azkadellia gonosz erői elől menekül. Az úton persze belebotlik néhány érdekes figurába, mint például a Madárijesztőbe, vagy a gyáva Oroszlánemberbe és Wyatt Cainbe, becenevén a Bádogemberbe, aki egy rendőr-cowboy Central Cityből, és a nevét a bádog jelvényéről kapta.

HETEDIK MENNYORSZÁG



A hetedik mennyország a Camden család életébe kalauzol, ahol az apa tiszteletes, az anya pedig hét rakoncátlan gyereket nevel.

THE TALL MAN (2012)



Egy elszigetelt, álmos bányászvárosban gyerekek kezdenek eltűnni nyom nélkül – a lakós egy misztikus entitásról beszélnek, amit The Tall man szoktak emlegetni. Julia Denning (Jessica Biel), aki nővérként dolgozik a helyi kórházban, elég szkeptikusan áll a dologhoz… míg egy nap kisfia, Davis is eltűnik az éjszaka közepén. Julia minden szülő legfélelmetesebb rémálmát éli át miközben nymozni kezd, hogy megkeresse, és megmentse gyermekét…

A FELHŐK FÖLÖTT 3 MÉTERREL 2. - AKARLAK (2012)




Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelonaba. Mire visszaérkezik azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. De egy dolog pontosan ugyanaz, Babit továbbra is szerti, azonban ő új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), akibe szerelmes lesz. Hace összezavarodik... El tudja felejteni Babit? 

FOGADOM (2012)



Az őrülten szerelmes ifjú házaspár, Paige (Rachel McAdams) és férje Leo (Channing Tatum) éppen csak elkezdik élvezni közös életüket, amikor váratlan dolog történik. Egy autóbaleset következményeként az ifjú ara kómába esik, azonban miután felébred, amnéziába esik. Nagyon kevés emléke van az addigi életéről, így szerelméről sincsenek emlékképei. Leonak erősnek és kitartónak kell lennie, hogy élete párja újra belészeressen.

SÖTÉT HULLÁM (2012)



Kate-nél (Halle Berry) senki sem ért jobban a cápákhoz, ám amióta egy vezetése alatt álló búvár a tengeri ragadozók támadásának áldozata lett, teljesen elhanyagolta az üzletet. Az egykor rettenthetetlen nőt, akiről azt beszélték, hogy szinte ért a cápák nyelvén, kísérti a támadás emléke, és képtelen visszatérni a vízbe. A számlái egyre csak gyűlnek, a bank pedig már le akarja foglalni a hajóját, amikor volt barátja, Jeff (Olivier Martinez) kecsegtető ajánlattal áll elő: merüljön le egy izgalomra vágyó milliomos üzletemberrel a cápák közé - méghozzá ketrec nélkül. A kételyeivel és félelemmel viaskodó Kate elfogadja az ajánlatot, és elindul a világ legveszedelmesebb ragadozóinak vadászterületére: a Cápa sétányra.

2012. 08. 17.

MENEKÜLÉS A SZERELEMBE



A két fivér, Rodrigo és Patricio, egy napon hegyet mászni indul egy kis faluba. Itt találkoznak elõször a fiatal lánnyal, Lucianával. Patriciót baleset éri és lebénul. Lucianának pedig az apja hal meg ugyanakkor. Uzsorásuk elõl a fõvárosba menekül, ahol újra találkozik a fiúkkal, mivel hamarosan cselédként a házukba kerül, hogy Patriciót ápolja, és felkelti mindkét testvér érdeklõdését. Rodrigo és közte vonzalom alakul ki, de a fiúnak már menyasszonya van, Gala (Jessica Coch). Nem sejti viszont, hogy pont a két testvér szüleinek, Roselenának (Laura Flores) és Maximinónak (Roberto Blandón) köszönheti szülei nyomorúságát, akiket szerelme családja üzletileg és emberileg is tönkretett.

JACK, A KALÓZ



Jack, a félnótás kalóz vitorlát bont egy furcsa, lapos bolygón, a Táblán, hogy aranyat, ékeszereket és elásott kincseket találjon. Naív, javíthatatlanul optimista és szörnyen hűséges patkányával, Büdivel együtt Jack ideje nagy részét bajbakerüléssel és kellemetlen helyzetekből való kikecmergéssel tölti. Nevetséges hajójukon, a Tengeri Csibén kikötőről kikötőre bolyonganak, furcsa helyeket és veszedelmes éghajlatokat fedezve fel, megismerve ezek nem mindennapi lakóit.

WHITE COLLAR



Az FBI egy hamisítókkal, szélhámosokkal és fehérgalléros bűnözők elitjével foglalkozó ügynöke, egy  korábban bebörtönzött bűnöző segítségét kéri egy nyomozás miatt, és közösen próbálják felgöngyölíteni a szálakat...

MADAGASZKÁR PINGVINJEI



A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a film fő humorforrásául szolgáló pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben. A műsor sztárjai a különböző személyiséggel megáldott pingvinek: a csapat vezetője, a szigorú és határozott Kapitány, a zseniális feltaláló, de olvasni nem tudó Kowalski, az egység újonca, az érzékeny Közlegény és Rico, a csapat fegyverszakértője. A pingvinek mellett visszatér a méltán híres narcisztikus lemúr, Julien király, és segítői is, de olyan új karakterek is bemutatkoznak, mint Marlene, a vidra, aki a Kapitány szöges ellentéte.

A HEGY GYOMRÁBAN



Az álmodozó Rachel és a tudóspalánta Theo ikrek. A nyarat Aucklandban töltik a nagybácsiéknál. Azonban valami furcsa dolog történik: különös lények hagynak nyomot a kertben, és mindenfelé, ahol ők megfordulnak. A telepátia képességével felvértezve utánajárnak a dolognak, és a furcsaszerzet Mr. Johns segítségével eljutnak Wilberforce-ék titkos búvóhelyükre, egyenesen a hegy gyomrába.
Ez az 1982-ben készült új-zélandi ifjúsági sorozatnak hirdetett nyolcrészes misztikus történet a legkevésbé se való a kisebbeknek, mégis a most 25-30 év körüliek körében kedvelt műsor volt a tévében. A horror és a thriller elemeit becsempésző sorozat különleges csemegeként szolgál és izgalmas utazásra invitál mindannyiunkat, még így 30 év távlatában is. 

2012. 08. 16.

DRAGON BALL GT.



A béke immáron 10 esztendeje tart, a csapat tagjai pedig felnőttek. Azonban mikor Pilaf ismét kisfiúvá fiatalítja Son Gokut, ezért újból össze kell gyűjtenie a többieknek a fekete gömböket. Egy évük van a feladatra, különben a Föld el fog pusztulni...

VÉGVESZÉLYBEN



Az Egyesült Államok elnöke rendkívüli feladattal bízza meg az FBI és a CIA legjobb ügynökeit: minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozniuk az országot fenyegető terrortámadásokat. A különleges csoport mindig egy lépéssel a terroristák előtt jár, életveszélyes küldetéseikben életüket kockáztatják, és legyen bármilyen veszélyes az ellenfél, sosem vallanak kudarcot.

ÉSZAK ÉS DÉL



Az Elizabeth Gaskell szerelmes regénye alapján készült négyrészes sorozat főhőse, Margaret Hale, a középosztálybeli dél-angliai lány egyike az irodalom legelszántabb nőalakjainak. A szenvedélyes természetű ifjú hölgy szüleivel az északi, textiliparáról híres Milton városába költözik, ahol édesapja házítanítóként jobb megélhetésre számíthat. A költözés és anyja megromlott egészségi állapotának terhét viselő lány szigorú kritikával illeti új környezetét. A feszültséget súlyosbítja az általános elégedetlenség hatására kirobbanó munkássztrájk. Ekkor találkozik apja egyik tanítványával, a jómódú és felettébb jóképű John Thorntonnal, a helyi textilgyár tulajdonosával. Margaret mélyen együtt érez a nehéz sorsú munkásokkal, ám emiatt képtelen objektívan megítélni az adott helyzetet. Időközben azonban rá kell ébrednie, hogy Thornton céltudatossága, őszintesége és szenvedélye a sajátjához fogható. Margaret önnön érzelmeinek csapdájába kerül, s ez további konfliktusokhoz vezet.

PERLA



A pénz és hatalom világában senki nem engedheti meg magának, hogy gyenge legyen, vagy hibákat kövessen el. Ezt a leckét kell megtanulnia Perlának, akit a sors egy bizonytalan és hamis világba vetett. Perla még egy diákévei alatt, az iskolában találkozott legjobb barátnőjével, Julieta Santiago-val. Míg Perla magányos lány volt, Julieta egy nagy kozmetikai cég, a Juvenile jövendőbeli örököse.  Julieta beleszeret Roberto Valderramaba, aki pedig a Juvenile legnagyobb riválisának örököse lesz egyszer. Nem sokkal megismerkedésük után Julieta teherbe esik, Roberto azonban elhagyja. Julieta hamarosan életet ad gyönyörű kisfiuknak, és összetört szívvel hazatér szülővárosába, ahol váratlanul tragikus autóbalesetet szenved, és meghal.  Perla ekkor határozza el, hogy Julieta-nak kiadva magát megpróbálja megvédeni halott barátnője kisfiát, megmenteni a Juvenile céget Julieta hatalomra éhes nagyanyjától, és bosszút állni Roberto-n. Egy számára egészen új és idegen világban, az árulások, pénz és hatalom világában kell helytállnia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK