Keresés ebben a blogban

2014. 06. 27.

EMERGENCY COUPLE (2014)


Jin Hee (Song Ji Hyo) dietetikusként élt kielégítő életet, aztán az orvosin találkozott Chang Min (Choi Jin Hyuk)-nal. A fiú gazdag családjának határozott ellenzése ellenére úgy döntenek, hogy összeházasodnak. Chang Min családja tele van orvosokkal, mégis feladta az orvosi pályát és gyógyszer-ügynökként kezdett dolgozni. A két fiatal házas élete nem volt boldog. Chang Min családja lenézte Jin Hee-t és idővel a fiú véleménye is kezdett megváltozni róla. Szörnyűségeket kezdett gondolni a lányról és végül elváltak.
A válás után Jin Hee orvostanhallgató lett és gyakornokként kezdett dolgozni. Chang Min ugyancsak elvégezte az orvosit és ő is gyakornoki munkába kezdett. Egy nap aztán ők ketten újra találkoznak annak a kórháznak a sürgősségi osztályán, ahol mindketten dolgozni fognak. 

2014. 06. 21.

EMPRESS KI (2013)


Ki császárné (Ha Ji-won) koriói születésű nő, akit elrabolnak és a jüani császári palotában szolgáló lesz. Később Huizong császár ágyasává válik. Végül császárné lesz belőle, és kulcsszereplőjévé válik egy a mongol kormány elleni puccsnak.
A sorozat a goryeo-i korszakba kalauzol minket, Ha Ji Won (Damo, Hwang Jin Yi, Secret Garden, The King 2 Hearts stb.) a női főszereplő, míg két férfi is verseng majd a kegyeiért: Joo Jin Mo (Fashion 70's, Queen of the Game, Bicheonmu), aki Goryeo királyát alakítja, valamint Ji Chang Wook (Warrior Baek Dong Soo, Five Fingers), aki nem más, mint Jüan császára lesz..

UNSTOPPABLE FAMILY (2011)


A film a Marrying the Mafia sorozat negyedik része, amely egy önmagában is élvezhető önálló film. 
A jó útra tért, tisztes polgári életet élő család új problémába ütközik. A kimcsi forgalmuk valamilyen okból teljesen visszaesett a korábban megbízható Japán piacon, ezért elutaznak Japánba, hogy feltárják az okot. Mindezt összekötik egy családi vakációval. Miközben éppen pénzt váltanak át, Psycho Kenji és bandája éppen akkor és éppen azt a bankot vette célba, hogy kirabolja. A volt gengszter család személyes sértésnek vette, hogy ellopták a pénzüket, a szokásos stílusukban hajszát indítanak a pénzük után. A nyelvi nehézségek sok galibát okoznak, végül azt hiszik, hogy a rendőrség őket gyanúsítja. Míg a rablókat üldözik, ugyanakkor a rendőrség elől menekülnek...

2014. 06. 17.

7TH GRADE CIVIL SERVANT (2013)


Főhőseink egy véletlen vakrandin találkoznak először, de ez megváltoztatja mindkettejük életét. Han Pil Hoon egy fiatal vállalatörökös, akit az üzlet helyett jobban érdekel az ügynöki munka, példaképe James Bond. Kim Kyung Ja pedig egy részidős munkákból élő, faluról származó lány, akinek minden vágya, hogy közszolgálati munkát kapjon. Igazából ő a médiában szeretne ilyen munkát találni, de tévedésből az ügynökök felvételi meghallgatásán köt ki, ahová végül fel is veszik, Han Pil Hoon-nal együtt, aki még családja előtt is titkolja, mibe vágott bele. A két fiatal ezek után kiképző táborba kerül, s onnan irány a nagyvilág, ahol várják őket veszélyes akciók, sötét gengszterek, megannyi titok. Vajon hogyan tudják mindezt családjaik előtt titokban tartani, és mennyiben segíti vagy inkább hátráltatja-e őket a közöttük kialakuló románc? Hogy találják meg az egyensúlyt barátság és szerelem között? Mi a fontosabb: az emberi élet vagy a haza? Bizalom vagy bizalmatlanság? Ezekre a kérdésekre keres választ a történet.

2014. 06. 16.

ANTIQUE BAKERY (2008)


A film a megjelenése utáni első két hétben több mint 1.000.000 látogatót vonzott a mozikba országszerte, ezzel minden idők egyik legsikeresebb dél-koreai filmjévé vált.

2014. 06. 14.

TWO WEEKS (2013)


Adott egy elég lúzer zálogos (Jang Tae San) akinek az életét a munkája, a szórakozóhelyek, meg a kártya tölti ki. Nem is érzi mennyire piti az élete, míg be nem állít régi barátnője (In Hye) azzal, hogy van egy közös gyerekük, aki most súlyos beteg, és csontvelőre lenne szüksége. Tae San összeismerkedik a kislányával amitől hirtelen célja lesz az életének. Szinte szárnyakat kap attól, hogy megmentheti.
És ekkor üt be a mennykő, egy törzsvevő személyében, aki egy fényképezőgépet ad be sietve a zálogházba. A gép értékét nem annyira a márkája, mint inkább a rajta lévő felvétel adja. S amitől a zálogos hirtelen egy gyilkosság kellős közepén találja magát. A gyanúsított pedig ő maga. Vajon képes lesz-e tisztázni magát két héten belül, amikorra kislánya műtétjét kiírták, vagy végleg maga alá temeti őt egy politikai bűntény? 

2014. 06. 13.

ARANG AND THE MAGISTRATE (2012)


A történet egy híres koreai folklóron alapul. A Csoszon korszakban Miryang városában élt a szépséges, jószívű Arang (Shin Min Ah), a magisztrátus lánya. A lány szép lassan felcseperedett akinek a szépségére csodájára jártak. Egyszer egy férfi megtámadta és megpróbálta megerőszakolni, de mivel a lány ellen állt, így megölte. Az apja azt hitte, hogy megszökött egy férfival így lemondott pozíciójáról. A legenda szerint minden egyes alkalommal, mikor új magisztrátus érkezik a városba szellemként megjelenik előtte és elmeséli történetét. A magisztrátust pedig addig nem hagyja békén, míg meg nem hal. De egy nap új magisztrátus érkezik a városba Eun Oh (Lee Joon Ki), aki nem ijed meg tőle, sőt együtt érez vele és segít megtalálni a lány gyilkosát...

2014. 06. 07.

PROSECUTOR PRINCESS (2010)


Ma Hye Ri egy kiváló memóriáival megáldott nő és képes összpontosítani,amely lehetővé teszi számára hogy ügyész lehessen.Annak ellenére hogy tehetséges,inkább a divat érdekli jobban.A kollégái sem bírják annyira,azonban egy kis idő után elkezd érdeklődni egy másik ügyész miatt az ügyészség és igazságosság iránt. 

LOVE RAIN (2012)


A Love Rain szerelmi melodráma, mely párhuzamosan eleveníti meg az 1970-ben és mai korunkban, 2012-ben eseményeket, s az eső követi a természetben ennek hangulatváltozásait, hol a boldogságot, hol a szomorúságot.
Az 1970-es években, egy Seo In Ha, művészetet tanuló festő és Kim Yoon Hee, találkoznak az iskolában, szerelmük vajon megvalósul?
2012-ben Suh In Ha fia,és Yoon Hee leánya, Yuri - ismét a sors játéka folytán, véletlenül egymásba fut Japánban, Hokkaido szigetén. Vajon az ő kapcsolatuk szerencsésebben alakul, mint szüleiké? Vagy Ugyanaz lesz a sorsuk? Ezt megtudhatjuk a darabból...

2014. 06. 06.

EMPEROR OF THE SEA (2004)


Sillában a 800-as évek elején Goong-bok, a hajóépítő műhelyben senyvedő rabszolgafiú arról ábrándozik, hogy Kínába szökve kereskedő lesz. Esze, ereje és kitartása révén ettől sokkal magasabbra fog törni. Jang Bogo néven a tenger császára lesz, aki megtisztítja a vizeket a kalózoktól.
A sorozatot szerelmi háromszög, intrika, az ókori keleti kereskedelem színes és izgalmas forgataga, elbűvölő zene, csodás tájképek és látványos harci jelenetek teszik emlékezetessé.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK