Keresés ebben a blogban

2012. 09. 10.

ÁLOMHOTEL


Ez nem egy szokványos folytatásos sorozat, állandó szereplőkkel és következetes történésekkel, hanem lényegében egymástól független  részekkel. Minden egyes epizód egy-egy egzotikus, csodálatos üdülési helyszínen játszódik, ahol megismerkedhetünk a helybeli lakosok, a hotel stáb és bizonyos vendégek kalandjaival, örömével és gondjával. A vendégek persze ezeket a gondokat még a hazájukból hozzák magukkal Európából. Megismerkedhetünk a gyönyörűséges helyi természeti adottságokkal, tradíciókkal, látványosságokkal.....



 ÁLOMHOTEL - THAILAND (2004)
szinkronizált, német 


A sikeres hotelmenedzser, Markus König ezúttal roppant nehéz feladatot kap a szállodalánc tulajdonos nagynénitől. A feleségétől való válása óta Markus most látogat el először Thaiföldre, ahová azonban mindig szívesen tér vissza. Ráadásul így nemcsak Dorothea néni különös kívánságát teljesíti, hanem egy régi hajós barátjának is segítségére van.


DIVXSTAGE

MODOVIDEO


ÁLOMHOTEL - MAURITIUS (2004)


A hotelmenedzser Markus Winter éppen azt tervezgeti, hogy a hosszú és fáradságos munkája után jól megérdemelt pihenését egy csodálatos helyen tölti el, amikor váratlanul a hotel tulajdonosa, Dorothea egy meglepetéssel áll elő: vesz neki egy jegyet Mauritiusra. Ám az utazás nemcsak pihenésből állna, hanem egy kis feladat is vár majd rá: szemmel kell tartania Tina Berger-t, a Dinarobin Hotel ottani üzletvezetőjét. Egy tiszteletes eközben szintén ebbe a szállodába nyer üdülést, Tina pedig, mivel sejti, hogy a nyakára küldtek valakit, azt hiszi, hogy a lelkész az, ezért tejben-vajban füröszti. Markus-szal azonban nem bánik ennyire előzékenyen, ő pedig bőszen jegyzetel. Ám ezalatt a férfi napról-napra jobban vonzódik a karakán Tinához, majd menthetetlenül beleszeret.


MODOVIDEO



ÁLOMHOTEL - BALI (2005)


A szállodalánc-tulajdonos nagynéni, Dorothea megbízásából Markus a lányával, Leonie-val együtt Balira utazik, hogy ott egy romantikus kis hotelt vásároljanak. Minden a tervek szerint alakul, Franziska Helmi, az üzletvezető is alig várja, hogy aláírják a szerződést. Ám Maria, az asszony testvére nem nagyon szeretne megválni a hoteltől. Miközben Markus megpróbálja kibogozni a zavaros szálakat, akaratlanul is beleszeret Maria-ba. Leonie pedig megtudja, hogy kedvenc sztárja éppen Balin veszi fel az új albumát, ezért mindenképpen meg akar szervezni vele egy találkozót.


MODOVIDEO



ÁLOMHOTEL - MEXIKÓ (2005)


 Mexikóban értékes műalkotások után kutat Markus és a nagynénje, hogy azokkal ékesíthessék a hoteljüket. Dorothea néni már az érkezésükkor összetalálkozik fiatalkori szerelmével, Julian-nal, így az ott tartózkodás a számára nemcsak izgalmasnak, hanem romantikusnak is ígérkezik. A Grandhotel Yucatan nevű hotelben szállnak meg, és Markus persze feladatot is kap. A szállodaigazgató betegsége miatt egy ideig neki kell vezetnie a hotelt, ahol az üzlet mellett egy kisfiú szomorú sorsa is leköti a figyelmét.

 
MODOVIDEO




 ÁLOMHOTEL - SEICHELLE-SZIGETEK (2006)


Markus Winter egy kis pihenésre vágyik, ezért a Seychelle-szigetekre utazik. De abból persze, hogy ő csak úgy lógassa a lábát, semmi nem lesz. A csinos bankár, Helena Kaufmann egy nap ugyanis azzal állít be, hogy a hoteltulajdon egy részét ő örökölte, így Markusnak megint akad egy csomó tennivalója. De a kalandvágyó hotelmenedzser számára egyébként is az a legjobb kikapcsolódás, ha érdekes emberekkel ismerkedhet meg.


MODOVIDEO




 ÁLOMHOTEL - INDIA (2006)


Markus ezúttal Indiába utazik, hogy a Dorothea néni által kapott feladatát elvégezhesse, mely abból áll, hogy egy igazi tradicionális Fény-ünnepet szervezzen a hotelvendégeknek. Dorothea pedig még azt szeretné, hogy a maharadzsa megáldja az ünnepségüket. Shandro, a maharadzsa fia eközben teljesen kétségbe van esve. Az apja ugyanis kiválasztotta számára a jövendőbelijét, ő azonban az egyik hotelalkalmazottba, Nadine-ba szerelmes. Markus persze segíteni szeretne a fiataloknak, de a Prinz házaspárral is sok gondja akad. Charlotte Thieme pedig a férjéért, Rainerért aggódik, aki úgy tűnik, hogy nem is élvezi ezt a rég várt nyaralást. Ám ahogy elkezdődik az ünnep, mindenkinek egy ideális megoldás látszik kialakulni. 



MODOVIDEO


 
 ÁLOMHOTEL - DÉL - AFRIKA (2007)

 A Siethoff-szállodalánc legfőbb menedzsere, Markus Winter egy igazán egzotikus luxusüdülőhelyre, Dél-Afrikába utazik, ahol persze, ahogy ez már lenni szokott, egy sor szerelmi-, családi- és üzleti probléma várja. Ott van például a legjobb barátja, akinek meghalt a felesége és a három rosszcsont gyermeke most éppen pótanyukát keres maguknak. Aztán Leonie-val is csak a baj van, mert belépett a környezetvédőkhöz és az ellen tüntet az új barátaival, hogy a szomszédos telepen nehogy megépülhessen egy óriási golflétesítmény. Markust pedig az ügy még kellemetlenebbül érinti, ugyanis a befektetők éppen nála szálltak meg.


MODOVIDEO



 ÁLOMHOTEL - DUBAI (2007)



Markus Winter Dubaiba utazik, hogy szerződést kössön egy utazási irodával. Ám mindez nem mutatkozik túl könnyű feladatnak, mert a tárgyalópartnernek, a szép és határozott Sarah Reimers-nek más elképzelései vannak a további együttműködésről. Eközben Renaténak, a gyermekét egyedül nevelő édesanyának más gondjai vannak. Azért érkezett Dubaiba, hogy a nyolcéves kisfia, Tobias végre megismerhesse a vérszerinti apját. A kérdés csak az, hogy hogyan mondja el a két érintettnek, hogy végre találkozhassanak egymással. Természetesen ebben Markus lesz a segítségére.

MODOVIDEO

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK