Keresés ebben a blogban

FELTÖLTÉSEK

2014. 08. 16. 

Mint sokan tudjátok, ezen az oldalon egyes-egyedül ügyködöm. Örököltem valakitől, aki kb. 3 éve kezdte. Számomra ez tisztán passzió, dolgozom és családom is van, a szabadidőmet használom. Mivel a munkám miatt most kevesebbet fogok ráérni, ezért olyan döntést kellett hoznom, ami egészen biztosan nem egyezik mindenki elképzelésével. Elsősorban fordítani szeretnék, ezért létrehoztam fordítós honlapomat: juliefeliratok.blogspot.ca

Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem töltök fel ide néha, de egészen biztos, hogy lényegesen kevesebet. Én találtam két helyet, ahol elég sok ázsiai sorozat megtalálható.

Emellett ott a VIKI, és számos fordító is hardsubolja már a munkáját. Remélem egyre többen lesznek.

Ha valaki nagyon szeretne kérni valamit, akkor meg fogom nézni mit tehetek, de a kérésekkel együtt küldenetek kell egy email címet, ami által könnyebb lesz kommunikálnunk. Az emailes üzenet nem fog kimenni publikusan, egyedül én láthatom. Aki tehát eddig kért valamit, azt meg kell ismételnie, és email címmel együtt. Kéréseket csak ázsiai sorozatokra és filmekre fogadok el. Biztosan lesz olyan, amit nem lehet majd felrakni, de remélem azért akad olyan is, amit sokan élvezhetnek majd.

Én nem igazán igénylem a nagy hálálkodást és megköszöngetéseket, őszintén szólva engem egy kicsit zavar is, nem tudom mit kezdjek velük. Inkább azt szeretem, mikor valaki elmondja a véleményét, milyen volt, mit szeretett, mit nem,...így a többieknek is könnyebb lesz eldönteni, hogy mire érdemes fordítani azt a kevéske kis szabadidőt. 

Az utóbbi feltöltéseimnél az összes FIREDRIVE-os linkem elszállt, folyamatosan pótlom őket, ahogy tudom. Vannak olyan bejegyzések, ahol a fordító kifogást emelt, azokat egyelőre fent hagytam élő link nélkül, néhányat majd lefordítok én, másokat pedig törlök majd egy tisztogatás alkalmával. 

Örülök viszont, amikor valamilyen technikai gikszer van, és azt tudatjátok velem. Pl. ha a felirat csúszik, vagy nem a megfelelő megy fel, ha bizonyos linkek nem élnek, stb. Kérlek titeket, ezeket továbbra is jelezzétek.

További jó szórakozást tehát, üdv. mindenkinek: julie

1 megjegyzés:

  1. Segitseeget keerneek, mert a napi neezegeteesek soraan 40 trojaat kapok. Sikeresen a veedelem elleneere megfertoozte a geepem, ha ebben tudnaal segiiteni. Kooszoonettel. eva.mocselini@gmail.com

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK