Keresés ebben a blogban

2013. 11. 29.

LILI DRÁGÁM (1970)



Lili Smith Anglia legnépszerűbb énekesnője az első világháború idején, a frontról pihenésre hazatérő angol katonák kedvence. Még a közönségnél is többre értékeli tevékenységét azonban a német titkosszolgálat, amelynek kémkedik. Felettese Von Ruger, Lili nagybátyjának adva ki magát tartózkodik Angliában. Az énekesnő művészetét Franciaországban becsületrenddel ismerik el, ezért Lili Párizsba utazik, hogy átvegye a megtisztelő kitüntetést. Itt találkozik Larrabee őrnaggyal, akiből fontos hadititkot kell kiszednie. Vesztére beleszeret a férfiba.


LILI DRÁGÁM (1970)
szinkronizált, amerikai





rendező: Blake Edwards
forgatókönyvíró: William Peter Blatty, Blake Edwards
operatőr: Russel Harlan
jelmeztervező: Jack Bear, Donald Brooks
zene: Henry Mancini
producer: Blake Edwards
látványtervező: Fernando Carrere
vágó: Peter Zinner

szereplő(k): 
Julie Andrews (Lili Smith)
Rock Hudson (Major William Larrabee)
Jeremy Kemp (Kurt Von Ruger)
Lance Percival (T.C)
Jacques Marin (Duvalle)
Gloria Paul (Crepe Suzette)
Doreen Keogh (Emma)
Bernard Kay (Bedford)
André Maranne (Liggett)

2 megjegyzés:

  1. Segítség kérés!! Nem tudom a filmeket, sorozatokat megnézni, mert csak reklámok jönnek be, majd rosszindulatú Webhely riasztás, minden alkalommal. Hogy lehet filmeket megnézni, hogy be is töltődjenek. Hiszen azt írják azonnal nézhetők, Se minden megnyitásnál riasztást is kapok Köszönöm segítségüket. eva.mocselini@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos sokáig magára lett hagya az oldal, sok link nem működik, de ez pl. igen. Klikkelj a SLOW DOWNLOAD ra és türelmesen szabadulj meg a reklámoktól. Az a terem, hogy felrakom a filmeket a 4SHARED-re is, onnan le is lehet tölteni.Tudasd elem melyikeket szeretnéd és a szabadidőmtől függően felrakom őket. Én is szeretem a régi filmeket, nagyon sok megan nekem.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK