Keresés ebben a blogban

2014. 06. 13.

ARANG AND THE MAGISTRATE (2012)


A történet egy híres koreai folklóron alapul. A Csoszon korszakban Miryang városában élt a szépséges, jószívű Arang (Shin Min Ah), a magisztrátus lánya. A lány szép lassan felcseperedett akinek a szépségére csodájára jártak. Egyszer egy férfi megtámadta és megpróbálta megerőszakolni, de mivel a lány ellen állt, így megölte. Az apja azt hitte, hogy megszökött egy férfival így lemondott pozíciójáról. A legenda szerint minden egyes alkalommal, mikor új magisztrátus érkezik a városba szellemként megjelenik előtte és elmeséli történetét. A magisztrátust pedig addig nem hagyja békén, míg meg nem hal. De egy nap új magisztrátus érkezik a városba Eun Oh (Lee Joon Ki), aki nem ijed meg tőle, sőt együtt érez vele és segít megtalálni a lány gyilkosát...


 ARANG AND THE MAGISTRATE (2012)
feliratos, dél-koreai


ONLINE
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ,
16 , 17 , 18 , 19 , 20




rendezte:  Kim Sang Ho,Jung Dae Yoon
írta:  Jung Yoon Jung
szereplők: 
Lee Joon-gi - Kim Eun-oh
Shin Min-ah - Arang/Lee Seo-rim
Yeon Woo-jin - Joo-wal
Hwang Bo-ra - Bang-wool, shaman
Kwon Oh-joong - Dol-swe
 Han Jung-soo - Mu-young
Kang Moon-young - Lady Seo
Kim Yong-gun - Lord Choi

19 megjegyzés:

  1. Kedves Julie!

    TE VAGY A CSÚCS! :)))) El sem hiszem, hogy már megint egy újabb sorozattal örvendeztetsz meg bennünket. Nem győzzük eléggé kifejezni a hálánkat. Sajnos mi csak "ezzel" tudjuk viszonozni a szívességedet, meg talán a rengeteg pozitív energiával amit küldünk feléd. Azért a többes szám, mert ahogy olvasgatom van még egy-két híved itt az oldalon. :) Engem egy hosszabb ágyhoz kötött betegségen segítettek át a feltöltéseid, mégiscsak jobban ment az idő. Ezért még külön köszönettel tartozom.Jó munkát, de itt a nyár pihenj is egy kicsit :D

    VálaszTörlés
  2. Uppsssz.....ne haragudj hogy panaszkodni fogok de az arang 9.részét nem tudom nézni.Ez a lejátszó nem jó.nincs másik? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A video.tt-nél néha tovább tart az enkódolás, de biztosan meglesz, és jól működik utána. Tegnap órákat veszítettem a putlockerrel és a vidto.val, ez volt az egyetlen opcióm. Ma reggel próbáltam - az én reggelem 6 órával később van, mint a magyarországi -, és már megy rendesen. Jó szórakozást hozzá!

      Törlés
  3. Ne haragudj nem akartam nehézséget okozni és végül is sikerült megnéznem.Köszi a választ és a feltöltést.Jut eszembe ismered a viki.com-ot?Nem tudom hogy ott hogy működik a forditás de nagyon jó filmek vannak ott is csak sajna kevés a magyar forditás.Talán ott könnyebb lenne a munkád.Ha nem akkor tévedtem.További szép napot Julie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem okoztál semmilyen nehézséget, sajnos ezekkel a dolgokkal nem lehet mit kezdeni, nem rajtam múlnak. De annyit tudok, hogy lassan ugyan, de biztosan felkerülnek a linkek. Ismerem a viki-t, nem igazán onnan veszem le a dolgokat. Leginkább torrentekről, vagy néhány letöltős oldalról. Momentán az a gond, hogy nagyon nehezen tudom leszedni a felirat nélküli eredeti nyelvű videókat, amik a feliratnak megfelelő mérettel rendelkeznek. Most elég sok minden van folyamatban, emellett munka, család..... Egyedül csinálom, ezért lassú. De csinálom.

      Törlés
  4. Mindenért ezer hála és igen,látom hogy sok minden van folyamatban ezért egyáltalán nem vagy lassú.A család pedig minden előtt a legfontosabb.Köszönet a kitartó munkádért de azért néha pihenj is egy kicsit hisz nyár van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tulajdonképpen szeretem ezt csinálni, kikapcsol. Köszi a jó tanácsot.

      Törlés
  5. Kedves Julie ! Ha egyszer lesz időd, fel lehetne tenni ide az Emergency Couple-t ? A Vikin fent van 10 rész, de azt hiszem abba hagyták a fordítást. Annyira kedves, szórakoztató sori, de nem tudni miért hagyták abba. Biztos sokan örülnének neki.
    Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utánanézek, Ildikó. Holnap reggelre pedig fent lesz neked a LOVE RAIN 3. része. Kezdem igazán megkedvelni, mióta fordítom. Sajnos a hétvégém végülis nem volt szabad, nem tudtam csinálni, de majd kicsit jobban igyekszem ezután.

      Törlés
    2. Nagyon szépen köszönöm. Meglátod, nagyon szép film a Love Rain. Jangen Suk, szenzációs benne. A zenéje pedig gyönyörű :)
      Üdv.

      Törlés
  6. Kedves Julie!
    Ez nagyon aranyos, hogy még Te mentegetőzöl, mert a hétvégém nem volt időd! :))))
    Annyi jó filmmel látsz el bennünket, hogy azt sem tudom hova kapjak, melyiket nézzem. Most fejeztem be az általad feltöltött East of Eden sorit, és innen üzenem mindenkinek, hogy kihagyhatatlan!!!! Ne riasszon senkit el az 56 rész, és az 1-3 rész sok sírás-rívása. :) Annyira megszerettem a főszereplő Song Seung - heon-t , hogy szívesen megnézném tőle. a legutolsó sorozatát is a When a Man Falls in Love címűt is, de már annyit kértem Tőled, hogy kis sem merem ejteni a számon, illetve, leírni. Ezért, ha már végképp nincs ötleted, de szeretnél valamit feltölteni, nagyon ajánlom! :))))
    Köszönve az eddigieket, üdvözöl : Pandika

    VálaszTörlés
  7. Szia Julie!

    Sajnos ezt a sorozatot sem lehet megtekinteni, ugyanazt a hiba üzenetet küldi, mint a Bad Guynál. (404 Not Found) Pedig szerintem már páran belekezdtek, és akkor nem volt semmi gond. Szerinted lehet orvosolni? Bocsi, hogy ennyit nyaggatlak Pandika

    VálaszTörlés
  8. Nekem most sincs vele semmi gond.De nekem is előfordult már ilyenkor lefuttatok egy tisztító programot és frissitem a gépet utánna rögtön betölti.Remélem segít neked jó sori.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Gabriella, én is hasonlókat csináltam, és már működik is :) Párhuzamosan nézem a Bad Guyval, és mindkettőnél "azt" csinálta. Gondolhatod hogy megijedtem....Magamat is, meg persze Juliet is sajnáltam, hogy kárba veszett a munkája. De már minden ok, és szabadidőmben itt lógok. :))))))

      Törlés
  9. Kedves Pandika
    Pontosan tudom milyen érzés főleg ha mindennap várod a folytatást(hálás köszi JULIE)de ha esetleg tényleg nem inditja a géped nézz fel a "sorozatbarátra".De én is csak végső esetben használom mert nekem is a kedvenc oldalam ez.

    VálaszTörlés
  10. Kedves Julie, ezzel a sorozattal is elvarazsoltal:))
    Ugy döntöttem,en mar nem is kerek semmit,mert minden
    amit felteszel az olyan nekem mint egy ajandek a karacsonyfa alatt.
    Lee Joon-gi szinten az egyik kedvencem (My Girl) de a Two Weeks-ben szerintem........:)))nnnnna. Neki is adnek a fele kiralysagombol:).
    Egyszerüen nem ertem hogyan lehet,a Koreai szineszek nem csak piszok jo szinek,de kiemelkedöen jo zeneszek es döbbenetesen jo enekesek.
    Az East of Eden sorozat az meg a legek listajan van nalam. The Princess Mannal fej-fej melett.
    Nos bocsanat,elszaladt velem a paripa kisse.
    Kivarunk mindent amit nyujtasz nekünk. Köszönetem es halam az örök:)))
    Szep es pihentetö nyarat kivanok a csaladoddal együtt.
    Üdvözlettel:G.M

    VálaszTörlés
  11. Szivet melengetö aranyos befejezes:)))))))))
    Köszönöm ezt a kedves törtenetet Julie:)))
    Üdvözlettel.G.M

    VálaszTörlés
  12. Valaki segitsen létszi nkem is az írja hogy 404 found de mi baja a hiba ???!! Frissétettem meg minden ....

    VálaszTörlés
  13. valaki csinálja már meg létszii :S

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK