Keresés ebben a blogban

2014. 06. 07.

PROSECUTOR PRINCESS (2010)


Ma Hye Ri egy kiváló memóriáival megáldott nő és képes összpontosítani,amely lehetővé teszi számára hogy ügyész lehessen.Annak ellenére hogy tehetséges,inkább a divat érdekli jobban.A kollégái sem bírják annyira,azonban egy kis idő után elkezd érdeklődni egy másik ügyész miatt az ügyészség és igazságosság iránt. 


 PROSECUTOR PRINCESS (2010)
feliratos, dél-koreai



ONLINE
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16




rendezte: Jin Hyuk

írta:  So Hyun Kyung


szereplők:
Kim So Yeon as Ma Hye Ri
Park Shi Hoo as Seo In Woo
Han Jung Soo as Yoon Se Joon
Choi Song Hyun as Jin Jung Sun


9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Szívesen, tudom hogy ez nem az első eset, hogy megköszöntél valamit, és eddig még nem válaszoltam. Nos, ezután már nem is fogok, mert nem lesz rá időm, szóval ne vedd zokon, kérlek szépen.
      Üdv, Julie

      Törlés
  3. Igazán elkeserítő, hogy a 13. résztöl a firedrive az istennek se tölt be!! ..nagyon jó lenne végig nézni a sorozatot ,ha már olyan sokat dolgozott a feltöltő vvele ,aminek a rajongok örülnek! ...most mi lesz? ..jaj nekem !!!

    VálaszTörlés
  4. Bájos volt !..imádtam! Igen is szükség van az ilyen sorozatokra ..a terrort az öldöklést nem mindenki látja szívesen a filmekben sem.. arra ott van a tv híradó. Köszönöm a feltöltést, jó munkát ,szép napokat!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Julie, bizonnyára unalomig ismételgetjük, hogy egy feszült nap után jó megnézni egy másik kulúrából kapott vidám történetet...Han Jung Soo munkáiba szeretnék belenézni... Idővel ha úgy adódik, megnézném a Queen of the Night (2013 film) is kedves Julie...

    VálaszTörlés
  6. Kedves Julie, én is csatlakozom az előttem szólókhoz, akik hálásak a munkádért, a ránk szánt idődért és fáradozásodért, és csak ismételni tudom, az unalomig sablonos, mégis igaz érvekkel előhozakodva, hogy egy feszült nap után lazitásképpen jó egy másik kultúra szülte történetbe belefeledkezni... Éppen ezért ha Han Jung Soo munkái közül láthanám pl a Queen of the Night-ot valamikor, ha időd engedi... örömömre szolgálna. Köszönet az értünk tett erőfeszitéseidért, 항상 에서 하는 일마다 성공하고, 항상 행운이 함께 하길 바랍니다.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon kellemes, szórakoztató sori volt. Köszönöm a munkádat.
    Üdv.

    VálaszTörlés
  8. jajj nagyon szerettem ezt a sorozatot.
    Park Shi Hoo-t egyebkent is imadom,a Princess Man ota.
    Neki adnam a fele kiralysagom(ha lenne) es ha 40 evvel fiatalabb lennek:))

    Köszönöm Julie. Üdvözlet:))))

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK