Keresés ebben a blogban

2014. 06. 14.

TWO WEEKS (2013)


Adott egy elég lúzer zálogos (Jang Tae San) akinek az életét a munkája, a szórakozóhelyek, meg a kártya tölti ki. Nem is érzi mennyire piti az élete, míg be nem állít régi barátnője (In Hye) azzal, hogy van egy közös gyerekük, aki most súlyos beteg, és csontvelőre lenne szüksége. Tae San összeismerkedik a kislányával amitől hirtelen célja lesz az életének. Szinte szárnyakat kap attól, hogy megmentheti.
És ekkor üt be a mennykő, egy törzsvevő személyében, aki egy fényképezőgépet ad be sietve a zálogházba. A gép értékét nem annyira a márkája, mint inkább a rajta lévő felvétel adja. S amitől a zálogos hirtelen egy gyilkosság kellős közepén találja magát. A gyanúsított pedig ő maga. Vajon képes lesz-e tisztázni magát két héten belül, amikorra kislánya műtétjét kiírták, vagy végleg maga alá temeti őt egy politikai bűntény? 


 TWO WEEKS (2013)
feliratos, dél-koreai 


ONLINE 1
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16



ONLINE 2
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16




rendezte: Son Hyung Suk,Choi Jung Kyu

írta:  So Hyun Kyung


szereplők:
Lee Joon-gi - Jang Tae-san
Kim So-yeon - Park Jae-kyung
Ryu Soo-young - Im Seung-woo
Park Ha-sun - Seo In-hye
Kim Hye-ok - Jo Seo-hee
Jo Min-ki - Moon Il-seok
Lee Chae-mi - Soo-jin
Song Jae-rim - Mr. Kim



11 megjegyzés:

  1. Two Weeks c. sorozatot csak az 5. résszel tudtam megnézni, tovább nem engedi. Kérnék szépen segítséget.. eva.mocselini@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. csak az 5. részt engedi megnézni tovább nem. Kérnék segtséget eva.mocselini@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A feltöltés folyamatban van, csak addig volt feltöltve. Folytatása következik, ahogy időm engedi. Sajnos most nincs túl sok.

      Törlés
  3. Julie,
    ismet valami nagyon szep es izgalmas sorozattal ajandekozol meg minket.
    KÖSZÖNET! üdvözlettel:G.M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz. Az EMPEROR OF THE SEA is kapott és még fog kapni néhány új epizódot, tudom, hogy te azt is szereted.

      Törlés
  4. Igen Julie ez igy van:)))) Itt logok ahogy csak tehetem es van mikor meg "melegeben" sikerül megneznem a friss feltölteseidet.
    Talan nem is tudod igazan,mennyire halas vagyok az önzetlen munkaidert.
    Üdvözlettel:G.M

    VálaszTörlés
  5. Kedves Julie! Sajnos az 5.résztől nem engedi nézni, és az Arangnál pedig a 9.résztől nem engedi. Eddig nem volt semmi ilyen probléma. Mi lehet ez ? Bocsánat a nyaggatásért.
    Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezek a dolgok nem rajtam múlnak, általában túlterhelt a server, egy idő után már nézhető újra. A legjobb megpróbálni megint később. Egyébként már töltögetem le az EMERGENCY COUPLE-t neked, majd jön. Szia, jó hétvégét.

      Törlés
  6. Köszönöm et a nagyon szep sorozatot Julie:)))

    VálaszTörlés
  7. Kedves Julie! Ha nem hagyod abba a koreai feliratok engedély nélküli beégetését, és lopkodod más munkáját, akkor fogom magam, és elküldöm a MTV-nek, és egyéb illetékeseknek az oldalat címét, akik majd jogi útra terelik az ügyet... Columbo, Esmeralda, Bosszú stb. Elég sok mindent töltöttél fel, ami törvénybe ütközik, és ha már nem vagy hajlandó kérésre nyugodtan törölni, amikre megkértek, akkor névtelenül el lehet küldeni az oldalad címét az illetékeseknek is.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Julie! Ha nem hagyod abba a koreai feliratok engedély nélküli beégetését, és lopkodod más munkáját, akkor fogom magam, és elküldöm a MTV-nek, és egyéb illetékeseknek az oldalat címét, akik majd jogi útra terelik az ügyet... Columbo, Esmeralda, Bosszú stb. Elég sok mindent töltöttél fel, ami törvénybe ütközik, és ha már nem vagy hajlandó kérésre nyugodtan törölni, amikre megkértek, akkor névtelenül el lehet küldeni az oldalad címét az illetékeseknek is.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK