Keresés ebben a blogban

2014. 08. 10.

SINGLE DAD IN LOVE (2008)


Kang Poo-ho napközben rovarirtóként keresi a megélhetésre valót, éjjelente viszont szorgalmasan tréningezik, mint harcművész, és nagy álma, hogy bajnok legyen. Egyedül neveli 7 éves fiát, Sant, miután a fiú anyja, Yoon So-yi, aki híres zongoraművész akart lenni, elhagyta őket a saját ambíciói miatt. Kang Poo.ho egy melegszívű, pozitív gondolkodású, életvidám szingli apuka, nagyon keményen dolgozik, és mindent megtesz a fiáért. Kettőjük kapcsolata nagyon egyedi, megható. ahogy a 7 éves kisfiú is néhanapján igazi felnőttként gondoskodik az apjáról, akire az valóban rá is fér. Kang Poo-ho véletlenül megismerkedik Jeon Ha-ri-vel, egy gazdag családból származó orvostanhallgatóval,  és sok -sok esetenként vidám, máskor  drámai esemény közben egymásba szeretnek. A 7 éves kisfiúról véletlenül kiderül, hogy agytumora van, a műtétet pedig az USA-ból 6 év után Koreába visszatért híres agysebész végzi el hosszas könyörgésre, aki Ha-ri apja. Jegyese pedig nem más, mint Yoon So-yi, akinek kezdettől fogva szponzorálta zongoraművészeti tanulmányait, és tehetségével és tudásával valóban elismert lett. Az események ekkor még jobban felgyorsulnak, és egyszerre csak minden nagyon bonyolulttá válik...
 

SINGLE DAD IN LOVE (2008)
feliratos, dél-koreai


ONLINE
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16




rendezte: Moon Bo-hyun

írta: Oh Sang-hee


szereplők:
 Oh Ji-ho as Kang Poong-ho
Huh E-jae as Jeon Ha-ri
Kang Sung-yeon as Yoon So-yi
Park Chan-hwan as Jeon Ki-suk
Ahn Do-gyu as Kang San
Im Joo-hwan as Min Hyun-ki
Shindong as Oh Chil-goo
Kim Ha-eun as Jo Kyung-ah

Magyar felirat: Leo45

6 megjegyzés:

  1. Szép napot! sajnálatos módon a lejátszó csak a 9, részig adja le a sorozatot ingyen ,utána nem enged tovább!! ...sajnos!! ettől búcsúznia kell annak ,akinek nincs rá lehetősége,hogy fizessen......köztük vagyok én is! ..nincs rá mód, hogy a feltöltő előre figyelmeztesse azokat akik ebbe a csoportba tartoznak ...talán akkor nem lennénk annyira csalódottak,és nem kezdenénk el nézni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudok semmiféle korlátozásról a VIDEO.TT esetében, én most próbáltam a weboldalon keresztül a 9. részt, és simán lejátszotta nekem. Szerintem csak várnod kell egy kicsit, az is lehet, hogy 24 órát, néha a letöltőoldalak is megkövetelik ezt. Aztán próbáld újra. Sok gondom van a feltöltésekkel, a FIREDRIVE-s linkjeim mind használhatatlanok, pedig fizetős PRO accountom volt. Miután szükségből elkezdtem fordítani, megízleltem és nagyon megkedveltem. Ezért úgy döntöttem, hogy a korlátozott szabadidőmet inkább arra fordítom. Egyelőre nem tervezek újabb feltöltéseket, inkább fordítok.
      Üdv: julie

      Törlés
    2. Szerintem ezzel sokakat elszomoritasz... nem gondolnád meg megad?

      Törlés
  2. Kedves Julie! Köszönöm a válaszod elnézést érek ,ha a bejegyzésem bántó volt ,nem igazán tudom ,hogy megy ez a feltöltés vagyis , hogy a fordítással ez összefügg ...most már van valami fogalmam.Kérlek mindenki nevében .aki szereti az önzetlenül feltöltött filmjeidet .ne bosszankodj az ilyen hozzá nem értők miatt mint én!Szép napot és sok sikert kívánok Neked : Kovácsné Gitta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gitta,
      Kérlek ne érezd magad kényelmetlenül, a döntésemben semmilyen szerepet nem játszott a megjegyzésed. Sajnos e hónap 15.-től egy nagy munkánk indul a munkahelyen, bele kell húzni, a szabadidőm csökken. A feltöltésekkel nem boldogulok, a FIREDRIVE-nál az összes feltöltött videóm elszállt, pedig fizetett account volt. Emellett most ahogy körülnéztem, elég sok a feltöltés máshol is, a legtöbb itt: http://www.sorozatbarat.me/series/tag/koreai és itt: http://online-sorozatok.tv/sorozatok.php?rendezes=kategoria&kategoria=azsiai Emellett ott a VIKI, és végre egyre több fordító hardsubozza a fordításait, és elérhetőek. Én azért ha időm engedi maradok itt is, de tudom, hogy a fordítás sokkal inkább vonz engem. A juliefeliratok oldalon egyre többet leszek, és mindent felrakok amivel elkészültem a 4SHARED-re, ahol online nézhető és le is tölthető. Ha szeretnél kapcsolatban maradni velem, akkor csak válaszolj erre, írd meg az emailedet és én azon fogok válaszolni, nem publikusan. A zt az üzenetet nem fogom kitenni nyilvánosba, más nem láthatja az emailedet. Ez egyébként bárki másra is vonatkozik, mindenkinek válaszolok, ha nem is azonnal. Ne keseredj el, mert sokat fogok fordítani, szép dolgokat.
      Szeretettel: julie

      Törlés
  3. szia segítséget kérnék sajnos már a második részt nem lehet nézni nem engedi köszönöm pötty

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK