Keresés ebben a blogban

2012. 08. 21.

CHUNO



A Chuno (Slave Hunters)történelmi korszaka: a 2. Mandzsu invázió után, amikor Sohyeon koronaherceg visszatérve Csing-beli fogságából, egy misztikus betegségben meghal. Ezt a sorozatot a dögös zene és trendi képi megoldások jellemzik. Mindvégig feszes és izgalmas a történetvezetés, és egy percig sem unatkozunk. A hatása szinte odaragasztja a nézőt a székhez és nehéz szabadulni tőle. A történet a Joseon dinasztia korában játszódik, akkoriban a rabszolgák(Nobi) és rabszolga-vadászok(Chuno Ggun) körül forgott a világ. Rabszolgák azok lesznek akik valamilyen bűncselekményt követnek el, vagy csak egyszerűen szolgaságban születnek. Ez a dorama egy olyan rabszolga-vadászról szól, aki szökött rabszolgák után kutat. Ő nem más mint Lee Dae Gil. Egyik kiszemeltje akire vadászik Song Tae Ha, akit igazságtalanul büntetnek.
A Producer/Rendező, Kwak Junghwan megteremtette a sageuk történelem legszerethetőbb antihősét Lee Daegil (Jang Hyuk) alakjában. Ő nem azzal lopja be magát a szívünkbe, hogy csupa jót tesz az emberekkel. Kívűl áll a társadalmon, és 10 éve egyetlen álmot keret, amin kívül semmi más nem érdekli az életben. Ez az álom nem más, mint hogy megtalálja egykori szerelmét, a rabszolga Unnyeont (Lee Da Hae), akit a társadalmi különbségek miatt nem vehetett feleségül. A valaha nemesként élő Daegil, miután családja tönkremegy és egyre lejjebb süllyed, végül rabszolgavadász lesz. Feladatul kapja a rabszolga szökevény Song Taeha (Oh Ji Ho) elfogását, aki menekülése közben összeakad Unnyeonnal, és együtt menekülnek tovább. Megindul az egész Koreán átívelő üldözés, csodás tájakon, izgalmas kalandokkal, és közben a szerelmi szál is egyre bonyolultabbá válik. A tét nem más, minthogy Daegil végül elnyeri-e álmait, és kilép-e eddigi gyötrelmes életéből, vagy tovább süllyed a mocsárba? Ki tud-e lépni a sötétségből, melyben él, és övé lesz-e az életét napként beragyogó Unnyeon, aki bár egész életében hozzá tartozott, mégsem birtokolhatott sosem? 


CHUNO  (2010)
feliratos, dél-koreai


STREAMCLOUD
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15
16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24

 ZIXSHARE
01 , 02 , 03 , 04 , 05 , 06 , 07 , 08 , 09 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ,
16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24



rendező: Kwak Jung Hwan

szereplő(k): 
Jang Hyuk (Lee Dae Gil)
Oh Ji Ho (Song Tae Ha)
Lee Da Hae (Un Nyun / Kim Hye Won)
Lee Jong Hyuk (Hwang Chul Woong)
Gong Hyung Jin (Eop Bok)
Han Jung Soo (Choi tábornok)
Kim Ji Suk (Wang Son)
Kim Ha Eun (Sul Hwa)
Yoon Gi Won (Won Ki Yoon)

16 megjegyzés:

  1. Szia Ildikó,
    Itt egy újabb történelmi kosztümös koreai sorozat Neked és azoknak akik szeretik az ilyen sorozatokat. Nekem nagyon-nagyon tetszett, jó szórakozást, üdv, Julie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, gondolom mások nevében is. Én személy szerint hálás vagyok, mert rendkívülien szeretem ezeket a filmeket.
      Köszönöm a fordítók és nem utolsó sorban a Ti munkátokat.
      Üdv. Ildikó

      Törlés
    2. Nagyon köszönöm! Imádom ! Köszönöm minden munkatárs fáradtságos munkáját! Üdv: Ica

      Törlés
  2. Nagyon megköszönöm, csak az a nagy baj, hogy egy undorító sex-oldal jön be a film helyett. Nem tudom, hogy tudtok-e erről? Nem tudok hozzáférni a filmhez. Megköszönném a segítséget.
    Üdv.Ildikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ildikó,
      Talán a zixsharet tudod nézni, de most elkezdem felrakni putlockerre is, már elindult.
      Üdv, Julie.

      Törlés
    2. Szia kedves Julie! Nagyon köszönöm a fáradozásotokat.
      Üdv. Ildikó

      Törlés
    3. Sajnos a zixsharen sem jön be a film, de várom a pulockert, talán ott sikerül megnéznem.
      Üdv. Ildikó

      Törlés
    4. Nehezen, de bejött a film a zixsharenen. Köszönöm.
      Üdv. Ildikó

      Törlés
    5. Bocsi Ildikó, próbáltam feltölteni a PUTLOCKERRE, DE MINDIG MEGSZAKADT, VAGY EL SEM INDULT. Úgy néz ki, hogy most OK lesz, szóval ha kicsit vársz nézheted putlockeren is, jó szórakozást, üdv, Julie.

      Törlés
    6. Hálás köszönet a fáradozásért. A Putlocker a legjobb, ott jön be leghamarabb. Gondolom, másoknak is.
      Szép napot !
      Üdv. Ildikó

      Törlés
  3. Csodálatos film, csak a koreaiak tudnak ilyen kiváló filmet készíteni szerintem. Gyönyörű zenével, igazán értékes szórakozás.
    Köszönöm, hogy láthatom.
    Üdv. Ildikó

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Egy link linkjén keresztül kerültem erre az oldalra; és azt kell, hogy mondjam: szuper oldal. Az oldal készítőinek köszi a sok munkát, amit beleraknak.

    Én személy szerint mostanában nagyon rákattantam a dél-koreai történelmi sorozatokra (mióta az mtv-n adnak ilyeneket egyre többet keresek a neten is hasonlókat).

    Ez a Chuno személy szerint olyan volt, hogy szó szerint faltam a részeket. Imádom! Fölírtam a listámra, hogy kicsit később, ha már ülepedett kicsit, vissza kell jönnöm és újra megnéznem.

    Olyan kérdésem lenne, hogy a zenét esetleg meg tudom-e találni valahol a neten nem torrentes ingyenes letöltésre? (Nem tudom kérdezhetek-e ilyet itt.) Egyszerűen muszáj ilyen szuper zenére ráraknom a mancsom. :D

    Előre is köszi! Rózsa

    VálaszTörlés
  5. Lenne még egy valami. Nem tudom, hogy ennek van-e itt valami külön helye, de most találtam egy leírást egy sorozatról, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet: Tae Wang Sa Shin Gi (The Legend). Ez egy ilyen történelmi, fantasztikus sorozat, ha jól vettem ki a leírásból. Ha nem nagy kérés, meg tudnátok nézni? És esetleg felrakni a listátokra, hogy majd valamikor ezzel is foglalkozni? Engem biztos, hogy érdekelne. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Nagyon örülök,hogy rátaláltam az oldaladra itt nagyon sok film van amit megtudok nézni.
    A főleg a Dél-koreai filmek érdekelnek a legjobban nagyon szeretem őket kitűnő színészek játszák a szerepeket és persze a rendező tudja,,mitől döglik a légy,,!!
    És nekem is lenne egy két kérsem(tudom nem megy olyan gyorsan)de ha megtudnád oldani hogy felteszed a Gye Baek, Damot,a Loverst,Freeze-t,a Phoenix-et(ebben nem vagyok biztos,hogy feltudod tenni mivel még én nem találtam hozzá feliratot)de ezekben a filmekben a Yi San főszereplője játszik.
    Hwan Jin Yi Ez is egy ehez hasonló film mint a Korona hercege!!
    Előre is köszönöm válaszod nagyon super az oldalad és köszönöm a fáradozásodaT!!
    Üdv:Helg@

    VálaszTörlés
  7. Szia! Nem tudnád felrakni újra a filmet, mert egyik megosztón sem tudtam megnézni? Nagyon-nagyon köszi

    VálaszTörlés
  8. Szia!Sajnos én sem tudom nézni,mert egyikkel sem indul.Tudsz valamit segíteni? előre is köszi

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ARCHÍVUM

TAGOK